Suisse

Scottish Maritime Museum Irvine

Permanent Exhibition / Reinterpretation

Complete reinterpretation of the museum and its communication graphics. We designed new signage, a wayfinding system, object information panels, educational material and developed a way to zone grouped objects.

Features include a 16.5 x 5 metre feature wall at the entrance, 5 metre high zoning walls, a suite of educational information panels, lightboxes and individual object totems. All of the objects are bespoke and designed specifically for the space.

The project was awarded first place in the exhibition category and the Grand Prix at the Scottish Design Awards.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/suissest/public_html/wp-includes/functions.php on line 3342